Когато се срещате със сродната си душа, сякаш срещате себе

...
 
Когато се срещате със сродната си душа, сякаш срещате себе
Коментари Харесай

Как различните зодии разпознават своята сродна душа

 

Когато се срещате със сродната си душа, като че ли срещате себе си …

 

 Ето по какъв начин всяка зодия разпознава своята сродна душа

Овен: този, който счита за съизвършител

Най -големият боязън на Овена е да се окаже по отношение на някой, който го дърпа обратно. Той е подготвен да остане самичък, до момента в който не срещне някой, който също като Овена желае трогателен живот, който ненавижда да остава у дома от самото начало и комуто са непознати завистта и параноята. Овенът се нуждае от сътрудник, който обича да пътува и желае да опита нещо ново, тъй че взаимният живот да включва не седене вкъщи, а пътешестване дружно.

Телец: този, който го поддържа 100%

Поддържането на връзка с Телец е доста мъчно, тъй като той се съпротивлява на всевъзможни промени и не има вяра на нови хора. По подигравка на ориста, Телецът „ харесва “ да има сътрудник, тъй като по този начин получава всичко, което обича: обятия, комфортен дом, деликатност и опция да бъде покрай обичания човек, без да се постанова да напуща къщата. Телецът желае връзка с човек, в чието наличие се усещат сигурен и може да се отвори. Сродната им душа би трябвало да извърши живота им с грижи и обич.

Близнаци: някой, с който можете да работите в екип

По природа Близнаците са доста любопитни и буйни създания. Те не помнят скучни детайлности, за което непрекъснато търпят упреци. Те се нуждаят от някой, който да ги обича такива, каквито са и да ги добавя, а не да се ядосва от липсатата им на организационни умения. Тези хора се нуждаят от сътрудник, с който да работят като екип.

Рак: този, който му дава безусловната си обич

Любовта е движещата мощ в живота на Рака. Това е мотивацията му във всичко. По предписание Раците непрекъснато дават любовта си на някого и карат приятелите и фамилията им да се усещат специфични и нужни. Сродната душа на Рак е човек, който може да предложи на Рака същото отношение. Ако Ракът може да бъде себе си с колегата си и намерено да поддържа връзка с него за възприятията си, тогава това ще бъде същинско благополучие за него.

Лъв: този, който го кара да се усеща като звезда

Лъв може да назова сродна душа единствено човек, който му се възхищава и го кара да се усеща специфичен. Такъв сътрудник е еднакъв за него, само че в това време той би трябвало да прави похвали на своя Лъв и да му покаже вниманието и уважението му. Идеалният сътрудник за Лъв ще бъде сътрудник, който е кадърен да се радва на триумфа и щастието на други хора и е най -малко злорад от всички свои познати.

Дева: някой, който цени нейните умения за обмисляне

Девите постоянно могат да бъдат упрекнати, че не знаят по какъв начин да се забавляват, само че им е прелестно да бъдат такива, каквито са. Девите се нуждаят от някой, който хем да ги добавя, хем да цени трудолюбието им, организацията и грижите, с които изпълват връзките. Забавлението, когато сте по отношение на тях е допустимо единствено с помощта на Девите, тъй като някой би трябвало да възнамерява за тях, да заплати за тях и да се увери, че светлините са включени вкъщи, когато се върнете от празненство.

 

 

Везни: някой, който обича приятелите си толкоз, колкото те обичат себе си

Никой не обича приятелите си като Везни. Те желаят някой, който не ревнува и който се радва да бъде част от по -голяма обществена група. Сродната душа Везни е някой, който откровено обича да основава другарства и който е в положение да поддържа тези другарство за цялостен живот, а освен да се концентрира върху връзките с колегата си. Той ще върви на празненства, сватби и ще се стреми да бъде част от огромна, радостна и грижовна група хора.

 

Скорпион: този, който постоянно е на негова страна

Скорпионите са доста самонадеяни и ненавиждат да наподобяват уязвими, което обаче не дава отговор изцяло на същинските романтици. Тяхната сродна душа е човек, който ненавижда борбите и който няма да играе съгласно разпоредбите на Скорпиона. Той е непосредствен, почтен и дава на Скорпион възприятие на поддръжка и сигурност, което разрешава на последния да се отвори.

 

Стрелец: този, който го кара да се смее, до момента в който го заболи стомах

Качеството на ежедневния живот на Стрелеца се мери с това какъв брой време дневно прекарват в смях. Те са радостни хора, които откровено имат вяра, че животът би трябвало да бъде занимателен. Те се нуждаят от сътрудник, който ще се разсънва благополучен и ще вижда във всеки нов ден опция да се забавлява и да се наслаждения на обстоятелството, че е просто жив.

 

Козирог: този, който споделя своите полезности

Козирозите имат доста огромни упования. Те желаят прекалено много от живота и за някои хора връзката с тях е много изтощителна. Идеалният им сътрудник желае същото. Този човек ще има старомодни усети и вярвания, амбициозност в кариерата и ще цени връзката и фамилията си на първо място.

 

Водолей: този, който подтиква мозъка си

Водолеите ценят знанията и уникалността в стила си на мислене. Те в никакъв случай не биха могли да живеят с човек с консервативни възгледи или с някой, който приема това, което другите споделят за вярата. Пътят към сърцата им е посредством прелестен диалог. Те почитат свободните мислители и ще им бъде най -удобно да основат семейство с някой, който знае по какъв начин да сложи под въпрос личните си мисли.

 

Риби: този, който ги въодушевява

Нищо не кара Рибите да се усещат по -добре от това да имат муза, която да ги въодушеви да творят. Те се нуждаят от някой, който може да ги остави на мира и да им даде нужната им независимост, само че в това време ще ги обича и ще им даде успокоение с наличието си. Истинската сродна душа е човек, който цени същинската природа на Рибите и не ги моли да се трансформират, насърчавайки ги да порастват и да се развиват в една връзка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР